NCP brede stakeholdersbijeenkomst: 28 november 2014

Op 28 november aanstaande discussiëren bedrijven, ngo’s en andere organisaties met interesse in maatschappelijk verantwoord internationaal ondernemen en de OESO-richtlijnen over sociale vraagstukken in de keten. Praat mee en schrijf u nu in voor deze bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst komen diverse sprekers aan het woord over onder andere leefbaar loon, vakbondsvrijheid en milieuthema's. Verbeteringen binnen deze thema’s zijn namelijk gemakkelijker te realiseren als organisaties naar de gehele keten kijken. Brancheorganisatie FNLI vertelt bijvoorbeeld over de uitdagingen voor bedrijven in internationale ketens. True Price, Initiatief Duurzame Handel en Bangladesh Accord presenteren vervolgens hoe zij met deze dilemma’s omgaan.

Hoe krijgt u als organisatie inzicht in deze keten en kunt u een positieve impact hebben op de omstandigheden ver weg? Tijdens de stakeholderbijeenkomst is er uitgebreid ruimte om vragen te stellen en met elkaar verder te praten over de besproken onderwerpen.

De NCP brede stakeholderbijeenkomst vindt plaats op 28 november van 09:30 tot 13:30 bij het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid in Den Haag.

Schrijf u nu in door een e-mail te sturen naar het NCP met uw naam, bedrijfsnaam en contactgegevens.