Save the date: Themabijeenkomst 'Eerlijk zakendoen met de SDGs'

Op woensdagmiddag 4 oktober 2017, organiseert het National Contactpunt (NCP) voor de OESO-richtlijnen, een themabijeenkomst in Den Haag (VNO-NCW, Malietoren).

Deze bijeenkomst staat in het teken van de relatie tussen de OESO-richtlijnen en de Sustainable Development Goals.

Tijdens deze middag wordt ingegaan op de vraag hoe bedrijven vanuit een goed ontwikkeld due diligence proces kunnen inspelen op de kansen die de SDG’s bieden en hoe deze twee internationale kaders samenhangen.

Verschillende sprekers uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid delen hun kennis en visie hierop en gaan in gesprek met de deelnemers. De themabijeenkomst is toegankelijk voor alle stakeholders van het NCP.

Volgende maand volgt verdere informatie over het programma en de sprekers. En vooruitlopend op de uitnodiging en het programma kunt u deze datum alvast in uw agenda zetten en eventueel uw e-mailadres achterlaten.